Laddar
Laddar
Laddar
/wcsstore/CAS/Skydda/Attachment/News/NO/2019/Januar/fullimage-aktueltside.jpg

Hos MECA går det sport i gode arbeidssko.

2019-01-30
Bilverkstedkjeden MECA er så fornøyde med den nye lettvektskoen fra Uvex og Skydda at den selges i hylla- og brukes på lageret!

Uvex er blant verdens fremste leverandører av innovative verne- og arbeidssko. Nå har den tyske produsenten endelig sluppet sin lette sportsmodell Uvex 1 Sport på det åpne markedet. Skoen er blitt en suksess fra første steg! 

- Uvex 1 Sport er kanskje den mest perfekte verkstedskoen vi har sett på lenge. På grunn av lav vekt, myk såle og bra passform ble skoen raskt populær blant selgerne og brukerne, forteller Bård Kulseth i Skydda.

På bilverkstedkjeden MECAs norske hovedkontor på Gjøvik, har lagersjef Tor Erik Myrvold og hans team ansvaret for å holde orden på ca. 45 000 ulike varer fordelt 35000 kvadratmeter. På beina er Uvex´ nye lettvektsko blitt en fast følgesvenn.

- Vi ble tipset om modellen før lansering, og tok inn noen par for å teste. Det har uten unntak vært positive tilbakemeldinger. Skoen er lett og har litt demping. Dette er noe som har vært etterlyst av mitt personale som springer rundt på betonggulv hele dagen, forteller Myrvold – som sørger for at om lag 4 000 plukktrader blir ekspedert daglig fra kjedens norske hovedlager.

f

Såpass fornøyde med lettvektskoen er MECA, at de både blir brukt av ansatte og solgt i verkstedkjedens butikkhyller. 

- Skoens lette vekt er et stort fortrinn og den er luftig. I tillegg til å være en ypperlig verkstedsko, fungerer den også godt i blant annet produksjonsbedrifter, tipser selger i MECA, Jan Tore Morken.

f

FAKTA OM MECA
MECA-konsernet er en ledende aktør på ettermarkedet for bildeler, verktøy, forbruksartikler, billakk og verkstedutstyr. Virksomheten er basert på en effektiv distribusjon av reservedeler og verktøy til profesjonelle bilverksteder.
For bileieren er MECA mest kjent som bilverkstedkjeden MECA. Verkstedkjeden utfører alt innen service- og reparasjonsarbeid, og bruker kun reservedeler av originalkvalitet eller bedre. MECA er Norges og Sveriges raskest voksende verkstedkonsept med til
sammen over 500 verksteder. Les mer på www.meca.no

f

Som HMS-spesialist, sørger Skydda Norge for at arbeidstakere er trygge på jobb. I samarbeid med Uvex leverer Skydda produkter med høy kvalitet og innovative funksjoner.

- Uvex ekspertise innen forskning, teknologi og produksjon bidrar til at vi sammen kan leverer vernefottøy av høy kvalitet beregnet på mange ulike bruksområder, forklarer Bård Kulseth regionsansvarlig i Skydda Norge.

f

f

f

FAKTA OM UVEX 1 SPORT

Uvex 1 sport er komfortabel og lett arbeidsko, spesielt egnet for verksteder og produksjonsbedrifter. Ungdommelig design, kombineres med førsteklasses brukerkomfort. Takket være lettvektdesign samt klimaoptimalisert- og ergonomisk formet yttersåle, er Uvex 1 sport den ideelle verneskoen for det daglige arbeidslivet.

Egnet for personer som er allergiske mot krom, siden de er produsert i syntetisk materiale.

Smal lest i størrelsene 35–40, bred i størrelsene 41–52

Størrelse: 36-48.

Uvex 6596.2:

Spikertrampbeskyttelse i ikke-metallisk mellomsåle.

Metallfri tåhette. ESD-godkjent.

I samsvar med EN ISO 20345:2011. Kategori: S3. SRC.

Vernesko Uvex 6598.8:

Metallfri tåhette. ESD-godkjent. I samsvar med EN ISO 20345:2011. Kategori: S1. SRC.


 

________________________________________________________________________________________

Tekst: Goodwill  Foto: Meca