Laddar
Laddar
Laddar
/wcsstore//CAS/Skydda/Attachment/News/SE/2018/Nya-skydda-se_fullimage.jpg

Velkommen til nye skydda.no

2018-06-08
Skydda Norge tar kjempesats inn i fremtiden. Nå lanserer HMS-eksperten egen e-handelsløsning og online kunnskapssenter.

- Gjennom nye skydda.no kan kundene skreddersy en tryggere arbeidshverdag. Bedre blir det ikke, sier markedssjef Karoline Klatran. (bildet)


Skydda er en av Norges ledende leverandører innen HMS- og personlig verneutstyr, og har valgt å kombinere sin nye e-handelsplatform med et online kunnskapssenter. Her vil kundene med andre ord få tilbud om langt mer enn bare å handle produkter.


skydda.no – en fullstendig nyoppusset versjon av bedriftens hjemmeside - kan bedrifter finne all informasjon de trenger om personlig verneutstyr, gå gjennom opplæring, skaffe seg nødvendig kompetanse og spore opp utgåtte produkter.


Tilpasser produkter og tjenester

- Den største fordelen for kundene, er at de kan få skreddersydd sortimentet helt etter bedriftens eget behov. At kundene nå vil kunne finne alt dette på en og samme plattform, har ikke vært mulig tidligere, sier markedssjef Klatran i Skydda Norge.
Hun forklarer at kunden får full valuta for pengene ved at en rådgiver fra Skydda gjør en HMS- og sikkerhetsvurdering av kundens bedrift, og deretter skreddersyr hvilke produkter som passer for bedriften. Dermed blir det enklere å bestille riktig produkt og riktig antall i nettbutikken.


Den samme netthandelsløsningen er allerede lansert i Sverige, og har vist seg å være en stor suksess.
 

“E-handelsplattformen vil kunne fungere som et oppslagsverk innen HMS og personlig verneutstyr”  Foto: Markedssjef Karoline Klatran

Alle tjener på sikkerhet


- Hovedfokuset er å løse kundenes spesifikke behov, ved å finne de løsninger, produkter og tjenester som gjør dette på en best mulig måte. Utgangspunktet er at sikkerhet på arbeidsplassen skal være enkelt, og noe alle tjener på, utdyper Karoline Klatran.
Ved å endelig å samle hele sin portefølje på ett sted, vil ikke Skydda Norge bare kunne tilby en topp moderne e-handels-
plattform, men vil også kunne fungere som et oppslagsverk innen HMS og personlig verneutstyr.

Et eksempel på dette er Skydda-katalogen. Den har i en årrekke vært selve «Bibelen» på det norske bedriftsmarkedet. Nå blir katalogen digitalisert på nye skydda.no - som en del av bedriftens nye online kunnskapssenter.


- Problemet med Skydda-katalogen har vært at den relativt raskt ble utdatert. Vår nye løsning vil alltid være oppdatert, slik at kundene slipper å forholde seg til produkter som ikke lenger er tilgjengelig.

Nye skydda.no er designet for å effektivisere innkjøp og administrasjon. Alt for å gjøre din hverdag enklere.

TJENESTER
Her finner du 40 års erfaring med personlig vern pakket inn i et utdannings- og tjenestetilbud. Alle kurs og tjenester kan gjennomføres i henhold til dine behov og ønsker, og kan arrangeres på det stedet som passer deg best. Sammen med deg vil vi legge opp utdanningen basert på din arbeids-
hverdag og dine behov.

KUNNSKAPSSENTER
Her finner du viktig informasjon om de ulike produkt-
kategoriene, guider for å gjøre valg av produkt enklere etc. For de respektive områder finnes bibliotek med
forklaringer av ulike standarder og symbolforklaringer.

RISIKOOMRÅDER
På en arbeidsplass kan det være mange risikoområder som det er viktige å identifisere. Arbeidsrelaterte ulykker og sykdommer kan man ofte forebygge ved å bli bevisst på hva som skaper dem. Vår viktigste oppgave er å hjelpe bedrifter til å oppnå en trygg og sunn arbeidsplass.

Se filmen om Skydda.no - og få en rask introduksjon.

__________________________________________________________________________________________________________________________________

TEKST: PÅL TØMMERHOEL | FOTO: SKYDDA NORGE/MEDIAMENN