Laddar
Laddar
Laddar
/wcsstore/CAS/Skydda/Attachment/News/NO/2020/Juni-2020/oslo-golf.png

Spiller korona-trygt på golfbanen

2020-06-23
Golf har en fått en helt ny betydning i disse koronatider, sier Roger Bakke, markedssjef i Oslo Golfklubb.

Nå er golfsesongen godt i gang og det er høy aktivitet på flere av landets golfbaner. Ved Bogstadvannet i Oslo finner vi Oslo Golfklubb som kan by på et av Nordens fremste golfanlegg. 

Årets sesongstart har gått over all forventning og markedssjef i Oslo Golfklubb, Roger Bakke, beskriver 2020-sesongen så langt som “spinnvill”.

- Det er fullt hele dagen, folk har aldri sett maken. Mange medlemmer som er vant til å reise mye er nå mer hjemme på grunn av korona-situasjonen. Det å ha hjemmekontor bidrar også til at mange flere mennesker ønsker å spille golf, sier Bakke.

- Våre medlemmer kan booke starttid klokken 07:36 fem dager i forveien. Klokken 07:38 er det fulltegnet. Dette sier jo sitt, legger han til.

Trygt å spille 

Markessjefen påpeker at golf er en korona-trygg aktivitet når man følger retningslinjene. Oslo Golfklubb gjør mange tiltak for å ha et bevisst forhold til hygiene og smittevern.

- Vi følger Norges Golfforbunds retningslinjer og i tillegg setter vi opp infoskilt alle strategiske plasser på anlegget vårt. Vi har sluser inn og ut av kafélokalet, og vi har sluser inn og ut av proshopen vår, sier Roger Bakke.

På Oslo Golfklubb har man stengt av garderobeanlegg og det er antibac ved alle innganger med info om å bruke dette før man går inn. Det er også laget anretninger som gjør at golfballen ikke faller så langt ned i hullet slik at flagget må tas ut og ingen tar da i flagget.  

Jarle Haugnæss, verneombud og HMS-ansvarlig i Oslo Golfklubb, legger til at de ansatte følger instruksene fra myndighetene og at de har klare retningslinjer til hygiene og sosial avstand:

- Dette innebærer blant annet ingen matlaging på kjøkkenet, å holde anbefalt avstand til medlemmer og kollegaer, nøye vask av enkelte lokaler flere ganger daglig og massiv utplassering av antibac og våtservietter, sier Haugnæss.

Sikkerhet på golfbanen

HMS-giganten Skydda bistår Oslo Golfklubb med arbeidsklær og utstyr til baneavdelingen samt til klubbens verksted og dekkhotell.

Fungerende daglig leder i Skydda Karoline Klatran forteller at det er viktig med utstyr som både bidrar til beskyttelse og høy kvalitet.

- Skydda er opptatt av å levere løsninger som sørger for funksjonalitet og trygghet på arbeidsplassen. Det handler om å ha riktig utstyr til den jobben man skal gjøre og som er tilpasset behov og arbeidsmiljø. Sammen med Oslo Golfklubb skaper vi trygghet på golfbanen, noe som er viktig for både medlemmer og de ansatte, forteller Klatran. 

OSLO GOLFKLUBBS RETNINGSLINJER