Laddar
Laddar
Laddar

Reebok Astroride Work Shoes

2023-08-23
Oppdag Reebok Astroride Work Shoes

Opplev Reebok Astroride vernesko – kombinerer letthetsfølelsen fra joggesko med verneskoens motstandskraft.

Med et ergonomisk og gjennomtenkt design gir skoene effektiv støtte til både føtter og rygg. Avansert yttersåle gir grep, lett overdel for best mulig komfort.

Serien er ideelle for arbeidere innen lettere byggarbeid, renhold, lager, logistikk og transport, samt næringsmiddelindustrien. Velg blant fire modeller for stil, ytelse og sikkerhet!

Vernestøvel Reebok Astroride IB2222 (S3)

Med det praktiske "Quick-fit"-systemet er skoene enkle å ta av og på. Støvelens overdelen er laget av luftig og vannavvisende tekstil. Støvlene har en ekstra bred passform og er fri for metall-komponenter for optimal komfort. Tåhetten i kompositt holder føttene dine trygge. Den øvre delen av verneskoen er lagd med vann-avstøtende Splashzone™-belegg, som holder føttene tørre. Oppfyller standardene EN ISO 20345 2011 S3, SRC, HRO, FO.

Vernesko Reebok Astroride IB2221 (S1)

Med det praktiske "Quick-fit"-systemet er skoene enkle å ta av og på. Opplev forbedret komfort med den luftige tekstiloverdelen. Skoens metallfrie design gir en ekstra bred passform for maksimal komfort, og tåhetten i kompositt holder føttene dine trygge. Utagbar, vaskbar ergonomisk MemoryTech innersåle.  Oppfyller standardene EN ISO 20345 2011 S1P, SRC, HRO, FO.

Vernesko Reebok Astroride IB2220 (S3)

Opplev sportslige resultater på arbeidsgulvet med Reebok Work Astroride IB2220. Denne verneskoen, med S3-sertifisering, gir enestående demping takket være den myke Astrofoam mellomsålen. Metallfritt design og den pustende tekstiloverdelen avviser effektivt vann og fuktighet. Med ekstra bred tåhette i kompositt får tærne rikelig med plass og overlegen beskyttelse. Hælkonstruksjonen og den innovative snøringen gjør av- og påtaking enkelt. Utagbar og vaskbar MemoryTech-innersåle gir ekstra komfort. Oppfyller standardene EN ISO 20345 2011 S3, SRC, HRO og FO.

Sko Reebok Astroride RB2230

Med det praktiske "Quick-fit"-systemet er skoene enkle å ta av og på. Skons overdel er laget av pustende og vannavvisende materiale, noe som gir optimal ventilasjon og beskyttelse. Designet med komfort i tankene, har den en ikke-metallisk konstruksjon.
Gir enestående demping takket være Astrofoam mellomsålen. Slitesterk yttersåle i nitril garanterer langvarig ytelse, og med en bred passform forblir skoen komfortabel gjennom hele arbeidsdagen. Den øvre delen av verneskoen er lagd med vannavstøtende Splashzone™-belegg, som holder føttene tørre. Utagbar og vaskbar MemoryTech-innersåle gir ekstra komfort.

MemoryTech såle

I Reebok Astroride skoserien inkluderes MemoryTech-sålene. Massasjeinnersålen tilpasser seg fotens unike konturer. Den lette skumstrukturen og mønsteret i sålen arbeider i harmoni for å skape avslapning og fotmassasje mens du beveger deg. Denne slitesterke, avtakbare sålen kan enkelt vaskes i vaskemaskin, og den gir deg en kontinuerlig følelse av velvære.

KONTAKT OSS:
Har du spørsmål rundt arbeidssko, ønsker du vareprøver til din butikk eller prøve de nye Reebok-modellene? Ta kontakt med en av våre selgere.