Laddar
Laddar
Laddar
/wcsstore/CAS/Skydda/Attachment/News/SE/2024/SS24_Reebok_top_5_news_fullimage.jpg

Topp 5 Reebok vernesko: Sikkerhet og komfort på jobb

2024-03-03

Hold deg trygg og komfortabel på jobb med Reeboks topp 5 bestselgende vernesko.

I en tid hvor HMS er i fokus på arbeidsplassen, tar Reebok ledelsen med sine banebrytende vernesko. Med en perfekt balanse mellom stil, komfort og overlegen beskyttelse, har Reeboks vernesko raskt blitt bransjestandard.

Designet med sportsteknologi for å hjelpe brukerne med å håndtere lange arbeidsdager.

Inspirert av banebrytende idretter, er skoene designet for tøffe arbeidsforhold i både bygg og industri. De kombinerer den lette vekten til en sportslig joggesko med funksjonene til en funksjonell vernesko.

Reebok vernesko oppfyller EN ISO 20345, beskyttelseskategori S1P og sklisikkerhetsnivå SRC. 

Her er en nærmere titt på våre 5 bestselgere fra Reebok:

1. Reebok Excel Light Safety IB 1030-S1P


Denne sporty og luftige verneskoen er designet med en aluminiums tåhette for økt beskyttelse.  Laget av mikrofiber og 3D-mesh for optimal ventilasjon og komfort. Fotbeden i Memorytech gir best mulig støtte, mens yttersålen i XL Extralight kompositt gir letthet og grep.

2. Reebok Excel Light Safety IB 1031-S1P


En annen sporty verneskoe med aluminiums tåhette og overdel i mikrofiber og 3D-mesh for god pusteevne. Komfortable med fôr i ekstra luftig nylon og mesh samt Memorytech i fotsengen. Yttersålen i XL Extralight kompositt gir optimal ytelse og grep.

3. Reebok Excel Light Safety IB 1032-S1P


En sporty og lett vernesko med MemoryTech-innersåle som former seg etter foten for optimal passform. Tillverkad av høyventilerende 3D-mesh og ventilerende nylonmesh for økt komfort. Utrustet med tåhette i aluminium og tekstil for punkteringsmotstånd. XL Extralight yttersåle gir lett dmping og støtte.  Sålen er både antistatisk og oljeavvisende.

4. Reebok Fusion Flexweave Safety IB 1072-S1P


En lett og komfortabel vernesko med komposittåhette for logistikk og industri. Utstyrt med støtdmping, fukttransporterende nylonmesh-fôr, EVA-innersåle og slitesåle i gummi for beste grep. Med ekstra bred lest og metallfritt spiktramp.

5. Reebok Fusion Flexweave Safety IB 1073-S1P


En veldig lett og komfortabel vernesko med sporty design for logistikk og industri. Komposittåhätta gir ekstra sikkerhet og støtdmping. Fôret i fukttransporterende nylonmesh og EVA-innersålen gir brukervennlighet.  Med gripevennlig yttersåle i gummi, ekstra bred lest og metallfritt spiktramp.

Ønsker du å kjøpe Reebok vernesko? 

Nettbutikken retter seg kun til bedriftskunder med organisasjonsnummer.  Er du en privatperson henviser vi deg til en av våre forhandlere. 

Ønsker du å bli kunde?

Registrer deg som kunde i dag og få:

  • Tilgang til vårt brede utvalg av HMS-produkter og -tjenester
  • Konkurransedyktige priser
  • Kvalitetssikret verneutstyr
  • Gode råd og veiledning fra våre erfarne HMS-rådgivere
     

Fyll ut webskjemaet nedenfor for å bli kontaktet av en av våre salgsrepresentanter. Vi ser frem til å hjelpe deg med å skape en tryggere arbeidsplass!