Laddar
Laddar
Laddar
/wcsstore/CAS/Skydda/Attachment/News/NO/2022/reebok-1.jpg

Reebok Vernesko: Komfortable og lette vernesko med sportsteknologi

2024-02-27

Reebok vernesko er designet med sportsteknologi for brukere som har lange arbeidsdager. Inspirert av banebrytende idretter, er skoene designet for arbeid i både bygg, lager og industri. Reebok vernesko kombinerer en lett sportssko med funksjonene til en funksjonell vernesko.  Skoene passer utmerket til yrkessjåfører, håndverkere, industri-, lager- og logistikkarbeidere.

Reebok ble dannet av brødrene Joe og Jeff Foster i England i 1958. Selskapet har i alle år konsentrert seg om å lage attraktive sko for sportsmarkedet, og har siden 2005 vært eid av Adidas.  

Reebok har nå valgt å utvikle sko til bruk i arbeidslivet, har de grovt sett brukt velprøvd design og sportsteknologi - og tilpasset dette til brukere som har lange arbeidsdager. Skoens såler følger foten og her får man skotøy som er veldig lette og behagelige å gå med, samtidig har du verneskoenes egenskaper som spikertramp-ståle og tåhette for optimal beskyttelse på jobb.  Reebok vernesko oppfyller kravene til EN ISO 20345.

MEMORYTECH 

Innleggssålene er laget for Reebok Work verneskoene, og gir tilpasset demping og beroligende komfort. Den myke skummsålen tilpasser seg din unike fotform og hevede partier masserer foten din mens du går. 

Ønsker du å kjøpe Reebok vernesko? 

Nettbutikken retter seg kun til bedriftskunder med organisasjonsnummer.  Er du en privatperson henviser vi deg til en av våre forhandlere. 

Ønsker du å bli kunde?

Registrer deg som kunde i dag og få:

  • Tilgang til vårt brede utvalg av HMS-produkter og -tjenester
  • Konkurransedyktige priser
  • Kvalitetssikret verneutstyr
  • Gode råd og veiledning fra våre erfarne HMS-rådgivere
     

Fyll ut webskjemaet nedenfor for å bli kontaktet av en av våre salgsrepresentanter. Vi ser frem til å hjelpe deg med å skape en tryggere arbeidsplass!