Laddar
Laddar
Laddar

Trygghet på Bogstad: Skydda forlenger samarbeidet med Oslo Golfklubb

2022-02-28
I tre år har Skydda sørget for sikkerheten til de ansatte i Oslo Golfklubb. Nå har partene inngått en ny avtale for ytterligere tre år.

VIKTIG BESKJED: Skyddas budskap om at alle tjener på riktig sikkerthet er godt synlig på golfbanen ved Bogstadvannet.

Vegard Aune, daglig leder i Skydda Norge, sier HMS-bedriften har bistått Oslo Golfklubb med arbeidsklær, personlig verneutstyr og HMS-rådgivning.

- Oslo Golfklubb er et premium varemerke og en definisjon på kvalitet. Ved å forlenge vår samarbeidsavtale stadfester vi at Skydda ønsker å skape en trygg arbeidsplass ved å være en profesjonell leverandør innenfor HMS-tjenester og produkter, sier Skydda-sjefen.

Trygg på jobb

Oslo Golfklubb holder til ved Bogstadvannet i Oslo, og anlegget går for å være blant de beste i Norden. Baneavdelingen har også et tilbud utenom det vanlige, der klubben tilbyr dekkhotell og dekkskifte. Denne ekstratjenesten gjør behovet for riktig verneutstyr enda viktigere.

- Sikkerhet på arbeidsplassen er viktig for oss, uavhengig om det er golfklubb, industriområde eller oljerigg, poengterer Vegard Aune som er glad samarbeidsavtalen nå forlenges.

- Alle tjener på riktig sikkerhet, og Skydda har nulltoleranse når det gjelder arbeidsulykker – uansett arbeidsplass, legger han til. 

ETTERTRAKTET PLASS: Oslo Golfklubb er ikke bare landets eldste golfklubb, men også landets mest populære.

Viktig HMS-rådgivning

Jarle Haugnæss, HMS-ansvarlig på Bogstad, sier de setter stor pris på samarbeidet med den velrenommerte HMS-bedriften.

- Oslo Golfklubb har de siste tre årene vært heldige som har hatt tilgang til Skydda sitt brede sortiment på arbeidsklær og verneutstyr. At vi nå forlenger avtalen har stor betydning for mange i klubben, men spesielt for våre ansatte i baneavdelingen, sier Jarle Haugnæss.

Han påpeker at det er både betryggende og økonomisk bærekraftig å kunne bruke produkter som de vet er av god kvalitet.

- Et eksempel er anskaffelse av vernesko. Fottøy er trolig det vanskeligste, men samtidig det viktigste innkjøpet vi gjør årlig. Alle har forskjellige behov. Gjennom vårt samarbeid med Skydda har vi fått personlig veiledning ved anskaffelsen av vernesko og støvler. Når vi nå får ytterligere kontinuitet på dette, betyr det rett og slett økt trygghet og komfort på jobb, sier en fornøyd Jarle Haugnæss. 

HMS-eksperten Skydda Norge bidrar til å gjøre arbeidshverdagen enklere, sikrere og mer lønnsom ved å tilby de riktige løsningene innenfor personlig verneutstyr.

HMS-ANSVARLIG: Jarle Haugnæss i Oslo Golfklubb.