Laddar
Laddar
Laddar
/wcsstore/CAS/Skydda/Attachment/News/NO/2020/august-2020/rulleski-fogging.jpg

Sikrer publikum og deltagere under BLINK

2021-08-09

Skydda Norge sørger for at rulleskifesten i Sandnes er trygg for både deltagere og publikum.

Norges største rulleskifest, Blinkfestivalen i Sandnes, er i gang. Her konkurrerer verdenseliten i langrenn og skiskyting på rulleski. De siste årene har Skydda bidratt med rådgivning og utstyr for å sørge for et trygt arbeidsmiljø slik at verdens største sommer-skiarrangement gjennomføres på en forsvarlig måte.

Ekstra fokus på koronatrygghet


Jan Asle Espeland, regionansvarlig for Rogaland og Hordaland i Skydda Norge, forteller at HMS-spesialisten blant annet bidrar med produkter som ivaretar et godt smittevern.

- Det blir satt ut småflasker med hånddesinfeksjon og store mengder munnbind slik at dette er tilgjengelig for alle på arrangementet til enhver tid. I tillegg brukes utstyr og produkter fra Elyte til desinfisering av berøringspunkter og fogging av fellesområder, forklarer han.

Det er mange frivillige som er involverte i Blink-festivalen og Skydda sørger for å holde dugnadsarbeiderne trygge på jobb. Espeland forklarer at HMS-selskapet leverer en trygghetspakke, der det er blitt utført en risikovurdering i forkant.

- Som en av markedets ledende leverandører av HMS-løsninger og personlig verneutstyr betyr det mye for Skydda å kunne bidra med vår kompetanse for at denne type arrangement kan gjennomføres. Vi har tenkt på alle mulige type scenarioer for å komme frem til de produktene og løsningene vi bidrar med, sier han.

Godt samarbeid


Espeland utdyper at Skydda ønsker å fremstå som en samarbeidspartner som ivaretar alle de involverte og at samarbeidet med Blink-festivalen er et viktig kvalitetsstempel for HMS-selskapet.

- Vi har fått veldig gode tilbakemeldinger på det Skydda gjør og våre produkter de siste årene, og vi opplever å ha et svært godt samarbeid med Blink. I tillegg må vi gi honnør til Blink-arrangør Axelar med Odd Langhelle i spissen som imponerer med å få til et slikt arrangement midt i en vanskelig tid med koronapandemien, sier HMS-eksperten som gleder seg til å følge med på årets konkurranser.

- Vi i Skydda heier jo litt ekstra på vår ambassadør Tarjei Bø, sier smiler Espeland.