Laddar
Laddar
Laddar
/wcsstore//CAS/Skydda/Attachment/News/NO/2018/Suverent-best-i-arbeidstest-fullimage.png

Ekstremt slitesterk arbeidshanske!

2017-11-27
Arbeidshanskene holder opptil tre ganger lenger ved armering, grov- og betongarbeid.

For inntil få år siden var 70-80 prosent av alle arbeidshansker produsert av lær. Nye materialer gir lavere priser, høyere brukervennlighet, lenger levetid - og hip design.

En ny generasjon arbeids- og beskyttelseshansker produsert av en forholdsvis nyutviklet type syntetisk lær, Premium PU, er i ferd med å ta over markedet. Materialene er blitt betydelig bedre de senere årene, og er ikke bare kvalitetsmessig på høyde med lær. De er bedre på alle måter.

- Det er to grunner til at salget av produkter laget av PU-materialer er sterkt økende. Produktene er av veldig mye bedre kvalitet enn lær. I tillegg er lær blitt betydelig dyrere de senere årene, mens dette materialet er mer kostnadseffektivt og prisstabilt, sier Morten Asmyhr hos den svenske hanskeprodusenten Guide.

- Guide 16-hansken produseres av samme materialet som basketballer, hvilket gir den et godt grep, god slitestyrke, høy fleksibilitet og svært god brukervennlighet, påpeker Asmyhr.

Det er ikke bare på kvalitet og pris den klassiske arbeids-hansken i lær er akterutseilt. Verdens mest kjente sko-designer Jimmy Choo, favoritten til blant andre Sarah Jessica Parker og de andre «Sex og singelliv»-jentene, sitter i juryen for «Nobelprisen» i design; Red Dot Design Award.

Ved to anledninger de senere årene har Choo & Co valgt å gi den svært prestisjetunge designutmerkelsen til Skyddas arbeidshansker fra Guide.

- Guide-hanskene har gjort det fantastisk bra i tester, og fått svært god respons fra brukere i både Norge og resten av Europa. Vi er skikkelig stolte over å ha fått en av verdens mest ettertrakede designpriser. Det er en real bekreftelse på at vi jobber innovativt og kreativt med design på våre produkter, sier Vegard Aune, landssjef i Skydda Norge.

Bestill arbeidshansken GUIDE 16 her.

Oversikt over alle GUIDE-produkter her.

____________________________________________________________________________

TEKST: PREBEN SPARRE-ENGER | FOTO: SKYDDA NORGE