Laddar
Laddar
Laddar
/wcsstore/CAS/Skydda/Attachment/News/SE/2024/2024_sweden_rock_thumb_400x250.jpg

Sweden Rock: Bygger Sveriges 7. største by på få uker – med fokus på sikkerhet

2024-05-30

Sweden Rock-festivalen, en av Skandinavias største rockefestivaler, tiltrekker seg rundt 140 000 besøkende over fire dager.

Med dette antall besøkende ville festivalen, hvis den var en by, vært Sveriges 7. største. Byggingen av denne «byen» krever omfattende forberedelser og stort fokus på sikkerhet. Som en del av forberedelsene har festivalens samarbeid med Skydda blitt en viktig faktor for å bedre arbeidsplasssikkerheten for alle involverte. Produksjonssjef Pelle Åberg, som har hovedansvaret for sikkerhet på arbeidsplassen, uttrykker stor tilfredshet med de nye Zone vernehjelmene fra Zekler. Åberg har lenge hatt fokus på å opprettholde strenge sikkerhetsstandarder, og de nye hjelmene er et viktig tillegg til dette arbeidet.

– Sweden Rock er som enhver annen arbeidsplass med nøyaktig arbeidsmiljø-dokumentasjon og risikoanalyse både internt og hos våre samarbeidspartnere. Det er avgjørende at alle ansatte er forsvarlig utstyrt med hjelm, vernesko og vernevest når de jobber på festivalområdet, sier Åberg.


Med mange arbeidere på stedet samtidig er god planlegging og orden nødvendig. Åberg understreker viktigheten av å gi ansatte verneutstyr som er egnet for oppgavene de skal utføre. De nye beskyttelseshjelmene fra Zekler, som matcher lagets sikkerhetsvester i en knall oransje farge, bidrar til å gjøre arbeiderne mer synlige og dermed tryggere.

Dette samarbeidet med Skydda Group markerer en betydelig forbedring av sikkerhetsutstyret som er tilgjengelig for arbeidere ved Sweden Rock. Skydda har sørget for at alle arbeidere som er involvert i oppbyggingen til festivalen nå har tilgang til moderne og effektivt utstyr, noe som bidrar til å redusere risikoen for skader.

– For oss er en vellykket festival når alle kommer uskadd hjem med fantastiske minner fra festivalen, konstaterer Åberg.

Byggingen av denne midlertidige «byen» i løpet av noen uker markerer en betydelig prestasjon, både logistisk og sikkerhetsmessig. Skydda har sørget for at alle arbeidere som er involvert i byggingen av festivalen nå har tilgang til moderne og effektive vernehjelmer, noe som bidrar til å redusere risikoen for skader. Les mer om partnerskapet på Sweden Rocks partnerside her.

Sweden Rock-festivalen fortsetter å være en pioner innen arbeidsplasssikkerhet i festivalbransjen, og samarbeidet med Skydda er et eksempel på hvordan engasjement for sikkerhet kan gå hånd i hånd med arrangementets suksess. Med fokus på at alle kommer uskadd hjem, setter festivalen en ny standard for sikkerhet og trivsel på arbeidsplassen.