Laddar
Laddar
Laddar

Vernebriller med perfekt passform

2018-09-26
Sliter du med å finne vernebriller som sitter godt? Zekler 73 er en fleksibel vernebrille som tilpasser seg brukerens ansiksform.

Mennesker kommer i alle størrelser og former, det samme gjelder for ansiktsformene. For mange kan det være en utfordring å finne vernebriller som sitter godt, ikke klemmer eller faller av under arbeid.

Zekler har laget vernebrillen Zekler 73, en fleksibel, lett og justerbar vernebrille i stilrent design med tynne brillestenger. Brillen kommer i 3 ulike modeller, klar, gul- og grå linse. Brillene fåes i størrelsene small, medium og large  og har justerbare brillestenger og nesebro.

Linsens vinkel er justerbar og fikses enkelt med et knappetrykk.

“- Brillemodellen passer utmerket til f.eks til industribedrifter som ønsker å kjøpe vernebriller til sine ansatte og som har et arbeidsteam med variasjoner innen kjønn og alder. Utmerker seg for varierte arbeidsområder som laboratorie, produksjon, yrkessjåfører eller lager” - sier Sales Manager Norway i Zekler, Per Arne Hauglid.

“Zekler brenner for bruk av teknisk vern. Beskyttelse er sentralt i
arbeidslivet, men minst like viktig for opplevelser på fritiden. Zekler tilbyr vernebriller, hørselvern og åndedrettsvern med fokus på komfort, smarte funksjoner og moderne design. Alt for at opplevelsen av å bruke teknisk beskyttelse skal bli så bra som mulig.” 
- Per Arne Hauglid i Zekler.