Laddar
Laddar
Laddar
/wcsstore/CAS/Skydda/Attachment/Campaigns/2021/Spring-21/NO/2021-V-Zekler-Sonic/Sonic-miljobilde-590px.jpg

Zekler Sonic hørselvern med streaming: Ut med farlig støy- inn med best lyd

2021-03-12
Med Zekler Sonic hørselvern får du trådløs kvalitetslyd, som ikke går på kompromiss med beskyttelsen.

Zekler hørselvern med streaming

Zekler har lansert en ny serie øreklokker med tre ulike modeller som lar deg lytte til det du vil høre, uten å bli forstyrret av skadelig støy. 

Legg til Bluetooth med en rekkevidde på 10 meter, langt batteriliv- og hanskevennlige kontrollknapper, og du har friheten du trenger for en behagelig, trygg arbeidsdag.

Streamingklokke som beskytter mot støy


Per Arne Hauglid, salgssjef i Zekler Safety AB, forklarer at alle de tre modellene i den nye serien gir svært god lydkvalitet med hanskevennlig knappebetjening og lang batteritid.

- Zekler Sonic 530 er den enkleste varianten og begrenser lyden i høyttalerne til trygge nivåer på maks. Zekler Sonic 540 og 550 har nivåavhengig medhøringsteknologi som forsterker svake lyder samt lar deg høre lyder fra omgivelsene og samtidig beskytter deg mot høye impulslyder. Zekler Sonic 550 er i tillegg utstyrt med bommikrofon med avansert støyreduksjon for klar og tydelig kommunikasjon, selv i kraftig støy, sier salgssjefen.

Last ned sortilog med Zekler Sonic serien.

Med en brukstid på 55 timer kan man i praksis bruke øreklokkene i nærmere to arbeidsuker før hver lading. I tillegg er det automatisk avstenging etter fire timers inaktivitet, slik at batteriet spares hvis du glemmer å slå av øreklokkene. Øreklokkene lades fra tomt til fullt batteri på tre timer.

Fokus på brukervennlighet 


Nettopp batteritid og batteritype til øreklokkene i serien Zekler Sonic er noe Hauglid tror mange vil sette stor pris på:

- Et innebygd litium-ionbatteri gir mange fordeler for brukeren i tillegg til at det er mer miljøvennlig og du unngår frykten for å gå tom for batteri. Nå slipper du å bruke tid på å reise til butikken for å kjøpe nye batterier, sier han. 

- Med ladbart batteri kan du enkelt lade opp øreklokkene i bilen med en medfølgende USB-kabel eller via vanlig stikkontakt, forklarer Hauglid og legger til at Zekler har hatt fokus på at øreklokkene skal være enkel for brukeren i en arbeidshverdag.

- I tillegg vil Sonic-øreklokkene passe i kombinasjon både med Zeklers egne hjelmer som for eksempel Zekler Zone Vernehjelm, men de kan også brukes i kombinasjon med andre hjelmvarianter. Folk etterspør enkelhet og her har man et lett og og komfortabelt produkt, poengterer Hauglid.

EGENSKAPER ZEKLER SONIC SERIEN

  • Høyttaler med volumbegrensning - 82 dB
  • Litium-ionbatterier - opptil 55 timers bruk på én lading
  • Fås både med eller uten hjelmmontering
  • Myk, justerbar issebøyle med utskiftbar isseput
  • Bluetooth med 10 meters rekkevidde
  • Hanskevennlige kontrollknapper
  • Nivåavhengig medhørsteknologi (550, 540)
  • Bommikrofon med avansert støyreduksjon (550)