Laddar
Laddar
Laddar
/wcsstore/CAS/Skydda/Attachment/News/NO/2021/zone-webbanner.jpg

Zekler Zone med dobbelt godkjenning

2022-05-20
I 2021 lanserte Zekler Zone - som har blitt en av Skyddas storselgere. Dette er en vernehjelm med dobbelt sertifisering - det betyr at den er godkjent som både industrihjelm og klatrehjelm. I tillegg har Zekler Zone et integrert klikksystem slik at man raskt kan montere tilbehør – uten behov for skruer eller adaptere.

Ifølge Per Arne Hauglid i Zekler er dette en vernehjelm som vil bidra til en enklere og tryggere hverdag for mange ulike arbeidstakere:

- Mange er flinke til å bruke korrekt og godkjent personlig verneutstyr, men det kan oppleves tidsbesparende og mer behagelig å bruke samme hjelm som både er godkjent for å jobbe i et stillas i høyden og nede på gulvet, sier han.

- Dette gjør det forutsigbart for både økonomisjefen i en bedrift og ikke minst for de ansatte. Vi mener Zekler Zone dekker alle behov og hjelmen er lett å tilpasse ulike brukere.

Lett og komfortabel vernehjelm

I tillegg til dobbeltsertifisering har vernehjelmen et hodebånd som kan justeres i høyden for å tilpasses flere hodeformer, og det er spesialutviklet for å kunne brukes sammen med hørselvern. Det er også rattjustering for enkel justering av størrelsen og Zekler Zone passer XS–XXL (53–63 cm).

- Dette er en nyutviklet og veldig komfortabel hjelm med svært lav vekt på rundt 400 gram. I tillegg kan man tilpasse hjelmen med forskjellig tilleggsutstyr, forteller Hauglid.

Han forklarer at Zekler Zone er bygd opp med et klikksystem som gjør det enkelt for brukeren å montere på ønsket tilbehør som for eksempel hørselvern og visir. - Dette betyr at man har en komplett vernehjelm som mange har nytte av, uavhengig av bransje og jobbsituasjon, utdyper salgssjefen.

I videoen under viser hvor enkelt man kan tilpasse Zone med Zekler tilbehør og hørselvern.

Enorm respons på nye Zekler Zone

I Zekler lanserte Zone i 2021 - og produktet har allerede blitt en av Skyddas storselgere i kategorien hodevern.  

- Interessen har vært formidabel og vi får tilbakemeldinger på at kundene umiddelbart opplever at dette er en lett og komfortabel hjelm med enkel bruk av tilleggsutstyr, sier Per Arne Hauglid.

- Vi i Zekler mener at personlig verneutstyr ikke skal være til hinder når du skal utføre jobben din, men snarere gjøre arbeidsdagen enklere for deg. Sammen med Skydda bidrar vi til en tryggere og mer effektiv arbeidshverdag, avslutter Zekler-salgssjefen.

Beskrivelse: Vernehjelm Zekler Zone


Komfortabel, moderne og lett vernehjelm med integrerte klikkfester for rask montering av tilbehør. De tolv lufthullene gir effektiv ventilasjon for et komfortabelt arbeidsmiljø.

Hjelmen er sertifisert både for bygg/industri og som klatrehjelm, så den er velegnet både for arbeid på bakken og for arbeid i høyden.
Smarte klikkfester for hodelykt, hørselvern, visir, visirbeskyttelse og nakkebeskytter, uten behov for skruer eller adaptere.

Hodebåndet kan justeres i høyden for å tilpasses flere hodeformer, og det er spesialutviklet for å kunne brukes sammen med hørselvern.
Rattjustering for enkel justering av størrelsen, passer XS–XXL (53–63 cm).

Leveres med to forskjellige firepunkts hakestropper, slik at du kan bytte mellom EN 397 (vernehjem bygg/industri) og EN 12492 (klatrehjelm).
Innerskall av EPP for god komfort og svært god støtbeskyttelse.
Absorberende polstring for optimal komfort for isse og hodebånd, kan vaskes og byttes.

Kan utstyres med tilpasset reflekssett.
Lampeklips som kan byttes enkelt ved behov.
Finnes i flere ulike farger.