Laddar
Laddar
Laddar
/wcsstore/CAS/Skydda/Attachment/News/NO/2023/nyhetsbanner-skydda-no-lansering-academy.jpg

Lanserer Skydda Academy: Storsatsing på kurs og opplæring

2023-03-06
I snart 100 år har Skydda Norge vært ekspert på - og forhandler av - personlig verneutstyr til bygg-, anlegg- og industribransjen. Nå utvides HMS-tilbudet ved å satse tungt på kunnskap og opplæring.

- Vi ønsker å utvikle HMS-løsninger ved å utstyre ledere og arbeidere med viktig kunnskap sammen med riktig utstyr. 

Ved å tilby tjenester, rådgivning og produkter sammen med våre kurs, skaper vi en helhet innenfor HMS og verneutstyr, sier daglig leder Vegard Aune.

Skydda-sjefen forklarer at HMS-selskapet nå tilbyr sin unike kompetanse og erfaring gjennom et helproft tjenestetilbud, der de skal fungere som en fullservice tilbyder til sine kunder.

- Takket være unik kunnskap og riktige produkter, skaper vi trygghet på arbeidsplassen. Skydda Academy skal være en plattform der alle får tilgang til behovsrettet utdanning, for å gi den ansatte rett innsikt i god HMS-kultur og atferd. 
Dette vil bidra til større trygghet på arbeidsplassen, sier Aune.

- Vår totale tjeneste- og produktportefølje skal gjøre Skydda til en komplett leverandør rettet spesielt mot industri-, bygg- og anleggssektoren.


Minimere risiko for ulykker på arbeidsplassen


Skydda Academy tilbyr opplæring, kursing og mye kunnskap. Instruktører og kursholdere har lang erfaring, og kursingen gjøres på en pedagogisk og lett forståelig måte. 


Gjennom kurs og utdanning i Skydda Academy er alle deler av bedriften sikret god og sertifisert opplæring. Dette vil skje enten ved fysisk opplæring på utdanningssenteret eller via tilpassede digitale kurs.

- Vårt mål er å bidra til å forebygge og redusere arbeidsrelaterte skader og ulykker i Norge. Alle tjener på riktig sikkerhet, og vi har nulltoleranse for arbeidsulykker. Bedre HMS-opplæring skaper trygghet på arbeidsplassen, noe som vil minimere risiko for skader og arbeidsuhell, sier Aune.


- Vår filosofi er at HMS skal være enkelt for alle å gjennomføre i hverdagen - for å være effektive. Dette speiles i kursene vi tilbyr. Når du er ferdig hos oss, skal du skal være trygg på at lærdommen lett skal kunne omsettes i trygt og godt arbeidsmiljø.
 


Viktig ansvar!

Et av tilbudene ved Skydda Academy er HMS-kurs for ledere. Som bedriftsleder lærer man om viktigheten av HMS for sin bransje og arbeidsplass. 

- Arbeidsmiljøloven §3-5 krever at alle virksomheters øverste ledere skal kunne dokumentere opplæring i HMS- arbeid, påpeker Aune i Skydda Norge.


- Formålet med et slikt HMS-kurs for deg som leder, er å gi innblikk og innføring i de viktigste aspektene i HMS. Det å kunne se hvordan du kan øke kvaliteten på arbeidsplassen, er svært viktig for alle bedrifter. Les mer om kurset og bestill i kurskalenderen her.


Skydda-sjefen er tydelig på at systematisk HMS- og holdningsarbeid er et nødvendig grep for å forhindre arbeidsulykker og skape en trygg arbeidsplass.

- Du må ha tilgang til riktig utstyr til rett jobb, og ha kunnskapen om rett bruk av utstyret i tillegg til å ha sikker jobbanalyse. HMS-arbeidet starter på toppen. Vi ønsker å lære lederne mer om hvordan de kan forebygge arbeidsuhell, men også øke trivsel og miljøet på en arbeidsplass, avslutter Vegard Aune.

FALLSIKRINGSKURS er bare ett av mange kurstilbud fra Skydda Academy.