Laddar
Laddar
Laddar
/wcsstore/CAS/Skydda/Attachment/News/SE/2024/2024_w6_lbrador_news_fullimage_CLN.jpg

Økende interesse for kvalitetsklær blant håndverkere

2024-01-31
– Vi ser at det å tilby ansatte høykvalitets arbeidsklær har blitt en hygienefaktor, sier Elin Lundström, konseptsjef for L.Brador. Arbeidstøyprodusenten har inngått et merkesamarbeid med CLN Athletics for å møte kleskravene til moderne håndverkere.

Borte er tiden da håndverkere kun brukte utslitte t-skjorter på jobben. Den nye generasjonen har helt andre krav til arbeidsklær.

" Hvis du som bedrift ønsker å rekruttere de beste medarbeiderne, må du tilby mer enn før. Det er ikke lenger nok å skaffe de nødvendige verneskoene og arbeidsklærne," sier Elin Lundström fra L.Brador.

L.Brador produserer arbeidstøy for yrkesgrupper og enkeltpersoner med spesielt høye krav til komfort, funksjonalitet og design.

" Vi ser en økende trend der arbeidsgivere etterspør kvalitet fra topp til tå, innvendig og utvendig. I tillegg er kunder i et slikt marked interessert i nye løsninger. Trenden er klar! Etterspørselen etter treningstøy er ikke så ulik kravene for godt arbeidstøy. For oss i L.Brador er det en selvfølge at du ikke lenger skal trenge én type klær til jobben, én til trening og én til skogsturen», fortsetter Elin Lundström.

Arbeidstøy og treningstøy i ett


Det er ingen tilfeldighet at L.Brador, i samarbeid med sportsklærmerket CLN Athletics, har lansert en kolleksjon med funksjonelle og komfortable kvalitetsplagg som er perfekte for både jobb og trening.

" Dette er klær som puster godt og absorberer fuktighet fra huden og holder deg kjølig hele dagen. I tillegg får du et sporty og friskt utseende," sier Elin Lundström.

Klær med unike egenskaper fra bambus


Hos Skydda kan du oppdage vårt utvalg fra den nye L.Brador x CLN-kolleksjonen. Enten du er på jobb eller trener med høy intensitet, er disse plaggene den perfekte kombinasjonen for å holde deg komfortabel innendørs og utendørs.

Disse t-skjortene er laget av bambusviskose med temperaturregulerende og fukttransporterende egenskaper, som holder kroppen kjølig og komfortabel. Materialet føles mykt med en bomullsfølelse, egnet for å ha på seg tett på kroppen. Takket være at bambustreet er raskt voksende og mindre krevende når det kommer til for eksempel vann, er fiberen et bærekraftig alternativ. 

Hettegenseren og genseren er laget av en myk og behagelig bomull-polyesterblanding med børstet interiør og en passform som gir maksimal bevegelsesfrihet - akkurat det L.Brador er kjent for.

I tillegg til dette er det også et par unike lange underbukser. Alt for å gjøre arbeidsdagen enklere og mer beskyttet. Disse har en ekstremt høy vannsøyle for værbeskyttelse samt ekstremt høy bevegelsesfrihet takket være det unike, myke stretchmaterialet.

Se alle produktene i CLN-serien her.