Laddar
Laddar
Laddar
/wcsstore/CAS/Skydda/Attachment/News/NO/2021/team-kaffebrenneriet-570px.png

Ny samarbeidsavtale: Skydda satser på langløpslaget Team Kaffebryggeriet

2021-12-06
- Vi setter stor pris på å kunne bidra til trygt skimiljø gjennom samarbeidet med Team Kaffebryggeriet, sier daglig leder i Skydda Vegard Aune.

HMS-bedriften Skydda Norge har inngått en toårig samarbeidsavtale med Team Kaffebryggeriet, et profesjonelt langrennslag som deltar i den internasjonale langløpscupen Visma Ski Classic som vises direkte på NRK1 gjennom hele vinteren.

- Sammen skal vi fortsette å understreke viktigheten av at helse, miljø og sikkerhet er en integrert del av  jobbhverdagen og tas vare på gjennom daglige rutiner, forteller Aune.

Kjent i skimiljøet


Skydda-sjefen sier HMS-bedriften i en årrekke har samarbeidet med Norges Skiforbund og Norges Skiskytterforbund for å skape en trygg arbeidsplass for landslagenes smøreteam.

- Skydda har et historisk forhold til skimiljøet hvor fokuset primært har vært helse, miljø og sikkerhet ved å levere utstyr for å sikre trygge arbeidsforhold for skismørerne.

- Nå tar vi med vår HMS-kompetanse og vil være synlig også innen langløp i langrenn. Vi setter stor pris på å kunne gjøre dette gjennom Team Kaffebryggeriet. De har en sterk profil i miljøet, sier Aune.

Viktig bidrag


Team Kaffebryggeriet ble etablert i 2018 med base i Lillehammer. Laget består av syv løpere og to deltidsløpere. Vetle Thyli, sjef i Team Kaffebryggeriet, sier det er ekstra verdifullt for laget å få på plass en partner som Skydda.

- Deres bidrag er selvsagt viktig for at Team Kaffebryggeriet kan ha velfungerende støtteapparat. Det legger forholdene til rette for at utøverne på laget skal kunne prestere bedre, poengterer han.

Thyli sier han har god kjennskap til Skydda Norge og deres bidrag som HMS-partner i langrennssporten.

- Skydda en god partner for oss da de leverer produkter som sikrer trygge arbeidsforhold blant smørerne. 

Høye ambisjoner


Team Kaffebryggeriet har hatt en positiv utvikling siden starten i 2018.

- Dette skyldes at vi er nøye med det vi gjør, og vi jobber med kvalitet i alle ledd som bidrar til å skape resultater. Ambisjonene for sesongen er å kjempe om pallplasseringer, sier teamlederen.

Enn så lenge holder Thyli kortene tett til brystet, men han kan avsløre at to nye løpere vil presenteres i løpet av de nærmeste ukene.

Vegard Aune i Skydda sier de gleder seg til å følge med på Team Kaffebryggeriet de neste årene. 

- Vi føler det er en bra match mellom Team Kaffebryggeriet og Skydda. Kaffebryggeriet som selskap representerer kvalitet, og de har en sterk profil i bransjen og er veldig miljøbevisste. Dette gjør samarbeidet veldig spennende, Avslutter Skydda-sjefen.