Laddar
Laddar
Laddar
/wcsstore/CAS/Skydda/Attachment/News/NO/2020/tarjei og karoline 2020.jpg

Tarjei Bø forlenger samarbeidet med Skydda Norge

2020-09-11

- Tiltak som gjør arbeidsplassen trygg er om mulig blitt enda viktigere etter Covid 19-utbruddet, sier den "Landskampen"-aktuelle skiskytteren.

Tarjei Bø har de siste par årene vært trygghetsambassadør for HMS-spesialisten Skydda Norge, og nå er partene enige om å forlenge avtalen til 2022.

- Jeg er veldig glad for at Skydda og jeg skal være på lag også de to neste årene. Alle tjener på riktig sikkerhet og god HMS-kultur. Derfor er jeg innmari stolt over å kunne bidra til å spre dette budskapet som Skydda-ambassadør, understreker verdensmesteren i skiskyting.

Viktige rutiner

Som skiskytter i verdenstoppen har 32-åringen fra Stryn så langt i karrieren tatt til sammen ti VM-gull og blitt olympisk mester i stafett. Han har også vunnet verdenscupen i skiskyting, som en av de yngste vinnerne gjennom tidene. Selv har han siden barndommen blitt drillet i sikkerhetsrutiner knyttet til skiskytternes viktigste verktøy, nemlig børsa.

- Det første vi lærer, er hvordan børsa skal behandles slik at den ikke utgjør noen fare. Slurver vi med rutinene her, kan konsekvensene bli fryktelig store, påpeker Tarjei Bø.

- For en arbeidstaker er trygghet på arbeidsplassen og god helse viktig for å gjøre en skikkelig jobb. Og for arbeidsgiver er det naturligvis god økonomi i at de som jobber holder seg friske og uskadde. Og med utbruddet av Covid 19, har vi alle fått et realt "krasjkurs" i hvor viktig smittevern og desinfeksjon er for helsa sier den populære skiskytteren - som denne høsten også er aktuell i TV 2-programmet “Landskampen” (bilde under).

Engasjerer

- Vi er strålende fornøyde med at Tarjei ønsker et videre samarbeid med Skydda. Sammen skal vi fortsette å skape trygghet på jobb med fokus på helse, miljø og sikkerhet, sier Karoline Klatran, fungerende daglig leder i Skydda Norge.

- Tarjei er et godt forbilde og en strålende HMS-ambassadør som vi ser når ut til mange. Det skaper engasjement rundt viktigheten av HMS og ikke minst smittevern som vi har ekstra fokus på nå, fortsetter Klatran.

Trygg på jobb

Skydda er en ledende leverandører av HMS-løsninger og personlig verneutstyr i Nord-Europa. Selskapet har i en årrekke tatt vare på helsa til skismørerne for det norske langrenns- og skiskytterlandslaget gjennom løsninger og produkter i landslagets smøretrailere.

- Sammen med Tarjei Bø vil vi understreke viktigheten av at helse, miljø og sikkerhet er en integrert del av arbeidsplassen og tas vare på gjennom daglige rutiner. Vår oppgave er å sørge for at folk har det trygt på jobb i tillegg til at trygghet på arbeidsplassen skal være enkelt og lønnsomt. Vi har nulltoleranse for arbeidsulykker og målet er at alle skal komme hjem like hele som da de gikk på jobb, avslutter Klatran.